ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната“-Демократична България“ са постигнали споразумение - такива информации

...
ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната“-Демократична България“ са постигнали споразумение - такива информации
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП - ДБ се разбраха? Чака се кабинетът

ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “ са постигнали съглашение - такива информации се появиха в медиите. В 15 ч преговорният екип на ГЕРБ ще даде брифинг, научи Епицентър.бг.

 

Според обява в " 24 часа " има огромна възможност за държавно управление. Партньорите в обединението са оставили Мария Габриел и Николай Денков да уточнят състава на кабинета, като неразбирателствата сред ГЕРБ и Политическа партия - Демократична България били изчистени, написа всекидневникът. Очаква се съставът на новия Министерски съет да бъде импортиран в Народното събрание и гласуван идващата седмица. Сайтът " Пик " даже показва датата, на която ще бъде утвърден новият кабинет - във вторник 26 март на изключително съвещание. Според медията в новото държавно управление ГЕРБ ще има единствено двама представители - Мария Габриел като министър председател и външен министър и Росен Желязков - като министър на нововъведенията.

 

Тов пък подсказва, че ще се реализира и другата ротация - отпред на Народното събрание, откакто Желязков освободи поста. За него от дълго време се спряга водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

 

По-рано БТВ заяви, че разговорът сред ГЕРБ-СДС и Политическа партия - Демократична България е обновен, само че договарянията са по телефона.

Самата Мария Габриел загатна в петък, че диалози се водят, само че не в постройките на Народното събрание или партийните централи.

 

Че нещо интензивно се се пече загатна в събота вечерта депутатът от Политическа партия - Демократична България Манол Пейков, който се тагна от летището в Токио и с обявата си във Facebook даде да се разбере, че незабавно се връща в страната.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР